Bli medlem

Medlemskap

Vi vill bli fler och söker aktiva keramiker i Sörmland. Som medlem i Keramiker i Sörmland får du inbjudningar till föreläsningar, utställningar, konstrundor, kurser/workshops och delta i utställningar som föreningen anordnar. För att bli medlem fyll i formuläret nedan och betala in medlemsavgiften om 500kr/år på BG 5414-4209. Medemsavgiften gäller kalenderåret som medlemsavgiften inbetalas. 

Publicering på föreningens hemsida

Ansökan om publicering på föreningens hemsida sker skriftligt till styrelsen med en beskrivning av den egna verksamheten och keramisk erfarenhet. Bifoga 5 foton på keramiska arbeten. Fyll i kontaktuppgifter och länk till hemsida i nedan formulär. En extra administrationskostnad på 800 kr tillkommer som en engångsavgift. 3 bilder får bytas ut per år utan extra avgift. Styrelsen beviljar ansökan. 

Stödmedlemskap

Intresse för konst & hantverk kan vara en av anledningarna till att du vill bli stödmedlem i föreningen Keramiker i Sörmland. Som stödmedlem får du inbjudningar till föreläsningar, utställningar och konstrundor. För att bli stödmedlem fyll i formuläret nedan och betala in 250 kr på Bg 5414-4209. Stödmedlemsvgiften gäller kalenderåret som medlemsavgiften inbetalas. 

Vi vill lyfta konst & hantverk till nya höjder!